CAT Katalysaattori GX240 GX270

560.00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Myös katalysaattorit Honda moottoreihin meiltä, AINOANA SUOMESSA!

 

GESi® Katalysaattori vähentää jopa 99% häkä-, hiilivety- ja typpikaasuista Dry Selective Catalyst ™(DSC)™ tekniikan avulla.

GESi® teknologia on asennettavissa mihin tahansa moottoriin joka käyttää polttoaineenaan bensiiniä, propaania, luonnonkaasua, dieselia tai biodieseliä. Se vähentää jopa 99% myrkyllisistä kasvihuone- tai savukaasuista.

GESi® äänenvaimentimet on testattu ja sertifioitu CARB ja EPA standardien mukaisesti. Kanadassa, GESi® on saanut (ETV) Environmental Technology Verification -sertifikaatin.

 

HYÖDYT!

(DSC)™ teknologia tehokkaasti vähentää kasvihuone- ja savukaasujen pääkomponentteja. On yleisesti tiedossa miten haitallisia moottoreiden pakokaasupäästöt ovat koneiden käyttäjille, joten kaikki toimenpiteet pakokaasujen vähentämiseksi ovat hyväksi.

Tuoreimpien tutkimusten mukaan uuden betonin altistuminen pakokaasuille johtaa sen vahvuuden heikkenemiseen ja pinnoitusaineen tarttumiseen. Tämä lyhentää huomattavast betonipinnan käyttöikää. Koska katalysaattori vähentää päästöjä huomattavasti, vähenee myös tämä ongelma.

 

Jätä tarjouspyyntö