Siipi reunakoneeeen 75 cm

47.00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tekniset tiedot:

  • 4 3/4″  X  11″
  • Sarja 4kpl
  • Sopii esimerkiksi:
    • Beton Trowel
    • Btc
    • Bartell

Yleiset tiedot:

Hiertokoneet kuuluvat suosituimpiin koneisiin urakoitsijoiden ja betonityömaiden työntekijöiden joukossa. Tarjoamamme hiertokoneisiin asennettavat hiertosiivet antavat asiakkaillemme parasta suorituskykyä. Meillä on laaja valikoima hiertosiipiä ja -levyjä, joita käyttämällä saat erinomaisen lopputuloksen prosessin loppuvaiheessa.

Hiertosiipivalikoimamme koostuu Tremixin ja Dyrapakin tuotemallistoista.

Hiertosiipiä käytetään betonipintojen hiertämiseen betonin viimeistelyprosessin alkuvaiheessa. Hiertosiivissä on lähes tasainen pinta, jolloin siiven ja pinnan väliin muodostuu imua. Näin betoni pinta siirtyy laatalla matalammalle.

Hiertolevyjä voi käyttää hiertosiipien sijasta. Hiertolevyt lisäävät betonilaatan tasaisuutta kokonaisvaltaisesti. Viimeistelysiipiä käytetään, kun hiertoprosessi on valmis ja pinta on kovettunut tai kuivunut. Siipien erinomaisen laadun ansiosta käyttäjä voi säätää siipien kulmaa, jotta lopputuloksesta tulisi halutunlainen.

Yhdistelmäsiivissä on kaksi toimintoa samassa. Siiven ainutlaatuisen muodon ansiosta siiven toista reunaa voi käyttää hiertämiseen ja toista reunaa viimeistelyyn. Yhdistelmäsiipiä käyttämällä on siis mahdollista saattaa sekä hierto- että viimeistelyprosessi valmiiksi joutumatta vaihtamaan siivistä toisiin.

Monissa tilanteissa terässiivillä viimeistely jättää metallijäämien vuoksi tummia jälkiä betonin pintaan, erityisesti valoa heijastavilla tai värjätyillä pinnoilla. Korkealaatuisilla muovisiivillä (erittäin suurimolekyylistä polyetyleeniä) urakoitsijat saavat tehtyä täydellisen viimeistelyn värillisille betonilaatoille.

Jätä tarjouspyyntö