Dust Deputy kit Muovin Esierotin

Tekniset tiedot:

  • Esierottaja, Muovinen
  • Säiliö: 35l
  • Sisältää: Letku, Liittimiet, sykloni
  • Soveltuu yksimoottorisille rakennusimureille, esim Strong S14
  • Runko: Muovia

199.00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Yleiset tiedot:

Dust Deputy esierottimet perustuvat erityisen tehokkaaseen sykloonierotteluun, ja ne on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi erilaisten 1-moottoristen imureiden, kuten S14 rakennusimurin kanssa. Dust Deputy esierotin soveltuu käytettäväksi myös muiden 1-moottoristen rakennusimureiden ja teollisuusimureiden kanssa, jolloin imuriyksiköiden työskenetelyajat ja suodatinten kesto saadaan entistä paremmalle tasolle.

Dust Deputy esierottimet erottelevat noin 99% imettävästä pölystä ja partikkeleista, jolloin Dust Deputy esierottimesta imurille asti kulkeutuvan pölyn määrä on vain 1%. Näin ollen imuriyksiköiden pää- ja mikrosuodattimet rasittuvat huomattavasti aiempaa vähemmän, ja myös kuluvat sekä tukkeutuvat vähemmän.

Dust Deputy esierottimien perusmallit ovat Dust Deputy Plastig, eli muovinen esierotinpaketti, sekä Dust Deputy Steel, eli metallirakenteinen paketti. Paketit sisältävät esierottimen lisäksi pölyastiat sekä yhdysletkukappaleen.

Dust Deputy esierottimet ovat erittäin kevyitä ja helppoja käyttää. Niiden tehokas erottelu perustuu erittäin voimakkaaseen sykloonierotteluun, jonka ansiosta niin puu-, betoni-, kivi- kuin muut pölyt ja partikkelit sekä vesi erottuvat tehokkaasti esierottimen astiaan, ja vain vähäinen määrä epäpuhtauksista, keskimäärin noin 1% kulkeutuu imuriyksikölle.

Duste Deputy esierottimet ovat erittäin kustannustehokas ratkaisu 1-moottoristen imureiden työ- ja käyttötehojen parantamiseksi, sekä suodatinkulujen minimoiseksi, ja soveltuu käytettäväksi niin rakennus- ja saneeraustyömailla, kuin teollisuudessa, eläintiloilla, leipomoissa ja muissa tiloissa joissa pölyn kertyminen on ongelmana.

Jätä tarjouspyyntö