Käytetty – Dustcontrol tromb 400 Imuri

Annamme tuotteen hinnan tarjouspyynnön kauttaJätä tarjouspyyntö

Kuvaus

Tekniset tiedot: 
 • Dustcontrol tromb 400
 • Uutta vastaava
 • Uuden hinta 2800 alv nolla
 • Tarjoa
  DC Tromb 400H a on tehokkain yksivaiheinen pölynerottimemme. Se on suunniteltu vastaamaan tämän päivän työympäristövaatimuksiin. Esimerkiksi työstökoneista on tullut tehokkaampia ja ne tuottavat enemmän pölyä kuin aiemmin. Laitteen ilmavirtaus on jopa 420 m3/h ja kapasiteetti riittää esimerkiksi 500 mm:n hiomakoneille ja suurille katkaisukoneille.
  Sen lisäksi, että DC Tromb 400H a on kompakti, vahva, kestävä ja tehokas, se on myös monipuolinen. Malli on helppo nostaa ahtaisiin tiloihin ja sen siirtäminen rakennustyömailla ja kuljettaminen rappusissa on vaivatonta. Puhkeamattomat pyörät eivät jätä jälkiä lattiaan. Lukittavien etupyörien ansiosta laitetta voidaan käyttää myös epätasaisella alustalla. Pölynerottimen voi yhdistää käsityökaluihin, kuten katkaisu- tai piikkauskoneisiin tai sahoihin, tai sitä voi käyttää rakennussiivoukseen. DC Tromb 400H a soveltuu kaikenlaiselle hienopölylle, kuten kipsi-, asbesti-, puu-, betoni- (kvartsi-) ja tasoitepölylle.
  Laitteen vakiovarustukseen kuuluu hienosuodatin (polyesteriä, voidaan huuhdella) ja H13-suodatin, joka täyttää asbestisaneerauksen vaatimukset. Suodatinvahti kertoo käyttäjälle, milloin suodatin täytyy puhdistaa. Suodattimen puhdistus voidaan tehdä automaattisesti käynnin aikana tai vaihtoehtoisesti töiden loputtua.

Yleiset tiedot:

 • Kysy lisää myynnistä!

Jätä tarjouspyyntö