Verkkokauppa

UUSIMMAT TUOTTEET

AA -luottoluokituksen ansainnut Betonikoneet.com on rakennuskoneita myyvä, maahantuova ja vuokraava yritys.

”Tuomme maahan alan laadukkaimpia tuotteita ja toimialueenamme on koko Suomi Hangosta Nuorgamiin. Olemme erikoistuneet betonintyöstökoneisiin ja tavoitteemme on erottua kilpailijoistamme korkean laadun avulla; siispä esimerkiksi maahantuomamme koneet toimivat luotettavilla Honda-moottoreilla.”

Yrityksen juuret ulottuvat kauas vuoteen 1985 betonirakentamisessa, joten vuosien saatossa karttunut kokemus koneiden käytössä on perusteena valituille tuotteille.
Koska paras tulos saavutetaan näillä  laitteilla, haluamme tarjota mahdollisuuden laadukkaaseen lopputulokseen myös muille.
Soita, niin kerromme mielellämme lisää. Tuotteista osa toimitetaan suoraan varastostamme ja osa nopealla toimituksella valmistajalta.

Vastataksemme suunnittelijoiden, arkkitehtien ja asiakkaiden tarpeisiin, tarjoamme suomen laajimman liikunta- ja korjaussaumavalikoimat betonilattioille.

Haluamme tarjota teille ratkaisuja jotka olemme todenneet vuosien kokemuksen varrella erinomaisiksi. Kehitämme ja etsimme aina uusia ratkaisuja jolla täytämme asiakkaidemme tarpeet entistäkin paremmin. Haasteet otamme vastaan innolla jotta voimme itsekkin kehittyä.

Kauttamme saatavilla myös välikkeet, teräsverkot ja harjateräkset todella kilpailukykyiseen hintaan

Klikkaa Logoa tai tästä!